Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Krásavica Megan Fox skúsi šťastie v seriáli
Zdielať na

Krásavica Megan Fox skúsi šťastie v seriáli

Zdroj: Isifa

Po veľkých filmových úlohách vyskúša šťastie na televíznej obrazovke! Americká herečka Megan Fox sa objaví v známom seriáli!

Dvojnásobná mamička Megan Fox bude účinkovať v seriáli Nové dievča (2011). Dvadsaťdeväťročná rodáčka z Tennessee sa po prvý raz predstaví v šiestej epizóde nadchádzajúcej piatej sezóny. Tá by mala mať premiéru v januári.

Megan Fox, ktorá sa momentálne rozvádza s hercom Brianom Austinom Greenom, stvárni dílerku farmaceutických výrobkov, ktorá si prenajme izbu po Jess (v podaní herečky Zooey Deschanel). Tridsaťpäťročná  hviezda seriálu je totiž v súčasnosti na materskej dovolenke.

"Je pre mňa šialené, že takáto oslňujúca osoba vie byť naozaj zábavná. Som fanúšičkou jej komediálnych schopností od filmu This Is 40 a som neskutočne šťastná, že ju máme v šou. Mysleli sme na Megan, už keď sme písali túto postavu. Je perfektná osoba, ktorá s týmto osadenstvom 'zatrasie'," uviedla tvorkyňa seriálu Elizabeth Meriwether.

Megan Fox sa preslávila stvárnením Mikaely Banes vo filme Transformers (2007). Túto rolu si zopakovala aj v pokračovaní Transformers: Pomsta porazených (2009). Okrem toho sa predstavila napríklad v snímkach Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Ako sa zbaviť priateľov a zostať úplne sám (2008), Pozor, hryzie! (2009), Jonah Hex (2010), Plánované rodičovstvo (2011), Diktátor (2012) alebo Ninja korytnačky (2014).

Spolu s Dominicom Monaghanom si v roku 2010 zahrala v klipe k piesni Love The Way You Lie od Rihanny a Eminema. Fox zdobila titulky časopisov ako Maxim, FHM, GQ, Esquire či Elle.

Profimedia

Najčítanejšie