Jasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Krásna Megan Fox: Za rozvod s manželom zaplatí!
Zdielať na

Krásna Megan Fox: Za rozvod s manželom zaplatí!

Zdroj: Isifa

Po šokujúcej správe, že herci Megan Fox a Brian Austin Green sa po piatich rokoch manželstva rozišli, vychádzajú na povrch nové skutočnosti. Zdá sa, že nádhernú Megan vyjde rozvod naozaj draho.

Ich vzťah vyzeral bez jedinej chybičky, no len naoko. Megan Fox a Brian Austin Green tvorili pár dlhých jedenásť rokov, vzali sa počas romantickej ceremónie na havajskej pláži v roku 2010 a splodili spolu dvoch synov.

Minulý týždeň sa objavili špekulácie, že tmavovlasá kráska, známa z filmov Transformers, podala žiadosť o rozvod, správy sa neskôr ukázali pravdivými.

Rozchod hollywoodskej dvojice potvrdil hovorca herečky. Megan Fox ako dôvod rozchodu uviedla "neprekonateľné rozdiely" a žiada do výchovy synov Noaha (2) a osemnásťmesačného Bodhiho.

Profimedia

Manželia pred svadbou nepodpísali predmanželskú dohodu, a tak je viac ako pravdepodobné, že si majetok rozdelia na polovicu.

Podľa portálu TMZ však bude Megan Fox musieť platiť svojmu bývalému partnerovi výživné, keďže Briana Austina Greena momentálne sužujú zdravotné problémy.

Manželia zažili v decembri autonehodu, kedy do nich narazil opitý vodič. Herec odvtedy údajne trpí chorobou zvanou Vertigo, ktorá sa prejavuje závratmi. Brian kvôli závratom nemôže pracovať, a teda musí odmietať filmové a televízne ponuky. Herec je tak momentálne v omnoho závažnejšej finančnej situácii ako jeho úspešná manželka.

Profimedia

Pre ženu

Najčítanejšie