Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Sveťo Malachovský o novom seriáli Dvojičky: Bola to výzva
Zdielať na

Sveťo Malachovský o novom seriáli Dvojičky: Bola to výzva

Na obrazovkách televízie JOJ si môžete od soboty pozrieť novinku. Rozbehne sa nový seriál z dielne Andyho Krausa s názvom Dvojičky. Bude to veľká zábava. Potvrdí nám to aj herec Sveťo Malachovský.

"Dvojičky sú natáčané na vidieku. Hlavnými hrdinami sú dvaja bratia - jednovaječné dvojičky. Jeden brat žije vidieckým spôsobom života a ten druhý má rád luxus," opisuje herec Sveťo Malachovský.

A práve tento rozdiel medzi bratmi so sebou nesie množstvo zábavných situácií. Najmä, keď sa mestský brat musí presťahovať k tomu dedinskému.

Výzva

"Ja hrám obe postavy - oboch bratov a bral som to ako výzvu. A ja mám rád komediálny žáner, takže nebolo o čom rozmýšľať," hovorí Sveťo.

Ako pribúdali natáčacie dni, herec priznáva, že si siahol na dno. Nie po psychickej stránke, skôr fyzicky. "Točili sme seriál v Maďarsku počas najväčších horúčav a prevleky mi dávali zabrať," priznáva sa herec.

Žiaden ateliér

Ako sám tvrdí, boli to krásne strávené dva mesiace natáčania. Natočili 12 častí a vysielať sa budú 3 mesiace. Zaujímavosťou je, že sa točilo v reálnom dome, v žiadnom ateliéri.

Sveťo mal počas natáčania dabléra, v rozhovore sa dozviete, ako sa takéto "dablérske" scény točia:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie