Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Zdenka Studenková sa pri Braňovi cíti ako princezná, nosí jej honosné dary
Zdielať na

Zdenka Studenková sa pri Braňovi cíti ako princezná, nosí jej honosné dary

Herečka Zdena Studenková nemá núdzu o darčeky, ktoré dostáva od partnera Braňa Kostku. A recept, ako najlepšie si svoju milovanú polovičku udržať!

"Toto je môj briliantík, ktorý som dostala od Branka," hovorí Zdenka. "To nič iné neznamená, len darček," vzápätí dodala. Takže svadba nebude. Zatiaľ. Tú k harmonickému spolunažívaniu vlastne ani nepotrebujú. Apropo, viete prečo si dirigent svoju polovičku takto hýčka? Pretože sa pre neho ide rozkrájať.

"Ja mám rada varenie, pečenie. Mám rada, keď spolu sedíme na raňajkách, keď máme šancu spolu večerať a obedovať, jednoducho to patrí k takému rodinnému životu," vysvetľuje Zdena.

Domáca strava

Á táto dáma, namiesto svojej prestávky na obed, uteká domov k partnerovi, aby mu mohla naložiť domácu stravu a stráviť s ním aspoň hodinku doma. A to nie je všetko. Varí mu podľa želania a hlavne do zásoby, ak náhodou pobudne pár dní mimo domu.

"Nie je to vynútené alebo nasilu zo Zdenkinej strany, ju to veľmi baví a je to cítiť na každom súste," pochvaľuje si Braňo. "Jeden recept mám na to, aby ten muž tak trošičku myslel na vás, a to je to, že keď ho navyknete na dobrú domácu stravu, a potom ide na ten zájazd a tam sa stravuje v hroznej reštaurácii, potom posledná smska bola: tak už naozaj pusinka, čo budeme mať na obed," opisuje s úsmevom herečka.

Zahŕňa ju darčekmi

Niet sa teda čo čudovať, že ju zahŕňa darčekmi. "Doniesol mi krásnu kabelku a kilo kaviáru, ja ho strašne zbožňujem," prezrádza Zdenka.

Pozrite si rozhovor Zdenky Studenkovej s redaktorkou Petrou Poláčikovou:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie