Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Zdene Studenkovej (57) závidia kolegyne jej krásu
Zdielať na

Zdene Studenkovej (57) závidia kolegyne jej krásu

Talent herečke Zdene Studenkovej určite nechýba, v tom sa všetci zhodneme. Ale o herecké príležitosti ju pripravuje niečo iné - jej stále dokonalá krása! Zdenine kolegyne jej ju závidia, on im závidí ich herecké úlohy...

Krása je v herectve výhodou

"Myslím si, že v našej profesii je krása istou devízou. V minulosti sa chcelo, aby bola princezná pekná, tak ten štart tej kariéry bol istým spôsobom uľahčený," tvrdí Sudenková.

Táto minca má však aj druhú stranu. Zdenka túži po trošku iných hereckých príležitostiach než, aké dostáva.

"Mám tak strašne veľa rokov, že už by som mohla hrať kadejaké role, ktoré zodpovedajú mojej vekovej kategórii a pritom režisér povie - ale ona je ešte na to mladá a pritom ja mám 3 roky do dôchodku, takže to sú také tie veci, keď je to niekedy na prekážku," vysvetľuje herečka.

Českým herečkám závidí

Najviac príležitostí vyskúšať si rozmanitosť života na filmovom plátne vidí u jej českých hereckých kolegýň. Tie zažívajú okamihy, ktoré im Zdenka tak trošku závidí.

"Je tam veľa herečiek, ktoré sú odo mňa o 5 až 7 rokov mladšie a hrajú také krásne role len preto, že jednoducho sú to ženy, ktoré neoplývajú príliš krásou a potom majú väčšie šance," myslí si Studenková.

Zatiaľ stvárňuje sexi maminy

Aj v seriáli Hoď svišťom si zahrala sexi postavu. Stvárnila tam Miinu kamarátku, z ktorej sa nakoniec vykľuje štýlová mamina. Podľa jej hereckého kolegu Jožka Vajdu si ju tie vysnívané charaktery predsa len nájdu. Vraj treba len trošku počkať.

Zdena Studenková_herečka_Braňo Kostka_v pozadí

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie