Oblačno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Dojemné a krásne: Nikdy nepublikované fotografie zo svadby Diany a Charlesa!
Zdielať na

Dojemné a krásne: Nikdy nepublikované fotografie zo svadby Diany a Charlesa!

Zdroj: therichest.com

Bola mladá a krásna a práve si vzala jedného z najznámejších mužov na planéte. Diana Spencerová prestala existovať, zrodila sa princezná Diana. Dosiaľ nikdy nezverejnené fotografie z kráľovskej svadby vyvolávajú vlnu záujmu.

Snímky neznámeho muža, ktorý jediný mal povolenie neformálne fotografovať kráľovskú rodinu počas veľkolepej svadby v roku 1981, sú momentálne hitom internetu. Fotografie zachytávajúce jedinečné momenty zo dňa, kedy sa Diana vo svojich ikonických bielych rozprávkových šatách vydala za princa Charlesa, zverejnil aukčný dom RR Auctions.

Ten plánuje vzácne snímky, na ktorých nechýbajú ani ďalší žijúci či už nebohí členovia kráľovskej rodiny ako princezné Anna a Margaret, princ Andrew či Alžbeta, kráľovná matka, vydražiť na konci septembra v Bostone.

Na zverejnených fotografiách sa šťastná Diana, len pár minút po tom, ako sa stala Charlesovou manželkou, prihovára malým družičkám a dokonca ich drží v náručí.

Po chodbách Buckinghamského paláca kráča spolu s vysmiatym Charlesom a kráľovnou Alžbetou II., ktorá vyzerá spokojne. Ako tento príbeh však dopadol, všetci vieme.

Nenechajte si dnes na JOJ Cinema o 18:20 ujsť životopisný film o princeznej Diane s oscarovou herečkou Naomi Watts v hlavnej úlohe.

joj.sk

Pre ženu

Najčítanejšie