Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Pohľad do súkromia kráľovskej rodiny: Fotografie z krstu princeznej Charlotte!
Zdielať na

Pohľad do súkromia kráľovskej rodiny: Fotografie z krstu princeznej Charlotte!

Zdroj: twitter/Kensington Palace

A je to tu! Kensingtonský palác na žiadosť princa William a jeho manželky Catherine zverejnil na sociálnej sieti twitter oficiálne fotografie z krstu ich dcéry Charlotte.

Vychutnajte si jedinečný pohľad do súkromia jednej z najznámejších rodín na svete! Zábery z krstu princeznej Charlotte, štvrtej v poradovníku čakateľov na trón, zhotovil známy fotograf celebrít Mario Testino.

Na jednej z fotografií vidieť novopečený štvorčlennú rodinku Williama a Catherine spolu so Charlotte a ich prvorodeným synom Georgeom. Okrem nej vznikol aj oficiálny portrét s ďalšími blízkymi členmi rodiny, nechýba na nej kráľovná Alžbeta II. s manželom, princom Philipom, princ Charles s manželkou Camillou, rodičia Catherine - Carole a Michael Middletonovci, jej sestra Pippa a brat James.

Súkromný obrad sa konal 5. júla v kostole svätej Márie Magdalény v Sandringhame v grófstve Norfolk a pri krste použili vodu z Jordánu. Krstnými rodičmi malej princeznej sú Catherinina kamarátka Sophie Carter a bratranec Adam Middleton, ďalej tiež Williamova sesternica Laura Fellowes a jeho kamaráti James Meade a Thomas van Straubenzee.

Charlotte Elizabeth Diana mala na sebe repliku krstnej košieľky, ktorú pre svoju dcéru nechala v roku 1841 vyrobiť kráľovná Viktória.

Pre ženu

Najčítanejšie