Polojasno
17°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Miley Cyrus sa púšťa do miláčika Ameriky: Taylor Swift má zlý vplyv!
Zdielať na

Miley Cyrus sa púšťa do miláčika Ameriky: Taylor Swift má zlý vplyv!

Zdroj: Instagram/Miley Cyrus

Škandalózna Miley Cyrus, ktorá si popularitu udržiava odhaľovaním svojho tela či obhajovaním ľahkých drog sa pustila do speváčky Taylor Swift! Nie je od nej vraj o nič lepšia!

Americká speváčka a herečka Miley Cyrus tvrdí, že vidoeklip Taylor Swift ku skladbe Bad Blood má na ľudí zlý vplyv. „Nerozumiem tejto téme násilia a pomsty,“ povedala 22-ročná pop hviezda pre magazín Marie Clair.

„To má byť dobrý príklad? A ja som zlým vzorom, pretože pobehujem s odhalenými bradavkami? Nie som si istá, čím sú bradavky horšie ako zbrane,“ kritizovala škandalózna Miley.

Videoklip ku skladbe Bad Blood zaznamenal na YouTube kanále Vevo najúspešnejší štart v histórii, keď za 24 hodín od zverejnenia prekonal hranicu 20,1 milióna pozretí. Prekonal tak doterajší rekord, ktorý sa minulý rok podarilo dosiahnuť rapperke Nicki Minaj s klipom Anaconda.

V akčnom videu Bad Blood speváčky Taylor Swift a Kendricka Lamara si zahralo množstvo ženských hviezd ako modelky Lily Aldridge, Cara Delevingne, Gigi Hadid, Karlie Kloss, Cindy Crawford, herečka Selena Gomez či speváčky Hayley Williams a Ellie Goulding. Všetky si zahrali hrdinky, ktoré vynikajú v bojových umeniach a používaní zbraní.

Miley Cyrus však pri svojej kritike zabúda na fakt, že ani ona nie je veľmi dobrým príkladom pre fanúšičky. Na konte má akty i drogové excesy.

SITA

Pre ženu

Najčítanejšie