Skoro jasno
23°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Ktorá slávna speváčka si pestuje pod pazuchami takúto džungľu?
Zdielať na

Ktorá slávna speváčka si pestuje pod pazuchami takúto džungľu?

Zdroj: Reprofoto: Daily Mail

Takéto ochlpenie sa naozaj nedá prehliadnuť! Najmä, keď žijeme v dobe, v ktorej sa chĺpky pod pazuchami neakceptujú. A najmä, keď si ich pestuje slávna hudobná hviezda!

Chlpatým podpazuším sa môže "pochváliť" americká herečka a speváčka Miley Cyrus! Kým iné slávne ženy, by sa prepadli od hanby, keby ich paparazzi odfotografovali s chlpatými pazuchami, kontroverzná Miley sa nimi chváli. A to doslova.

Dvadsaťdvaročná rebelka si už nejakú dobu neholí podpazušia, fotografuje si ich na sociálnu sieť instagram a dokonca si ich farbí! Jej posledným počinom bolo odfarbenie chĺpkov na ružovo! Farba však zjavne dlho nevydržala, lebo teraz majú zlatistý odtieň.

Miley sa v červenom úbore vybrala na oslavu narodenín svojej mamy a zároveň manažérky Tish v New Yorku. Speváčka prežila naozaj náročný večer, okrem oslavy absolvovala aj vystúpenie a párty. Na každú príležitosť sa obliekla inak.

Na koncerte chodila hore bez, iba s prelepenými bradavkami, na oslavu maminých narodenín sa zas vybrala v sieťkovanom tričku, pod ktorým jej presvitali prsia. Keď sa do ulíc vybrala v červenom outfite fanúšikom naokolo ukázala "len" chlpaté pazuchy a naokolo rozhadzovala falošné peniaze s jej podobizňou.

Miley Cyrus

Reprofoto: Daily Mail

Najčítanejšie