Oblačno
18°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Miley Cyrus vyhlasuje, že je bisexuálna a ukazuje odfarbené ochlpenie
Zdielať na

Miley Cyrus vyhlasuje, že je bisexuálna a ukazuje odfarbené ochlpenie

Zdroj: profimedia

Americká speváčka a herečka Miley Cyrus vyhlásila, že je bisexuálna. V minulosti mala vraj aj vzťahy so ženami. A tiež netúži byť dievčaťom ani chlapcom, ale niečo medzi tým.

Odkedy Cyrus stroskotal vzťah s Patrickom Schwarzeneggerom, zrejme má veľa času na premýšľanie. Čas si tiež krátila fajčením marihuany a obrovské jointy, z ktorých by malo halucinácie aj desať ľudí naraz, si nezabudla odfotografovať a následne publikovať na Instagrame.

Smútok z rozchodu a nadmerná spotreba (dúfajme, že len) ľahkých drog zrejme spôsobili, že Miley vyhlásila, že nechce byť dievča ani chlapec, je bisexuálna a v minulosti mala aj vzťahy so ženami. V Hollywoode je veľmi moderné vyhlasovať, že ste bisexuálny, najmä ak ste celebrita ženského pohlavia. Mnoho herečiek, ako napríklad Megan Fox, tak na seba upútalo ešte väčšiu pozornosť.

Hoci Miley nikdy verejne nerandila s osobou rovnakého pohlavia a vždy si za oficiálnych partnerov vyberala veľmi dobre vyzerajúcich mužov, nejedenkrát ju fotografi zachytili ako sa bozkáva so ženami.

Instagram/Mert and Marcus

Miley sa často bozkávala so svojimi tanečníčkami či kamarátkami, no vo všeobecnosti sa tieto "úlety" kontroverznej hviezdy brali ako snaha zaujať. Speváčka v rozhovore pre OUT magazín prezradila, že netúži byť chlapcom, no nechce byť dievčaťom.

"Nechcem byť chlapec. V podstate nechcem byť nič. Neprikláňam sa k tomu, čo ľudia považujú za definíciu dievčaťa alebo chlapca. A myslím si, že to je to, čo musím pochopiť: Byť dievčaťom nie je to, čo nenávidím, je to škatuľa, do ktorej som sa dostala," šokuje Miley.

Cyrus sa okrem sexuality zaoberá aj svojím ochlpením. Rozhodla sa neholiť si podpazušie a svoje chĺpky si zafarbila naružovo. Podľa fotografie na instagrame si zafarbila i ďalšie intímne miesto...

Instagram/Miley Cyrus

Najčítanejšie