Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Leoša Mareša pod dáždnikom leňošiť nenájdete, je aktívny dovolenkár
Zdielať na

Leoša Mareša pod dáždnikom leňošiť nenájdete, je aktívny dovolenkár

Leoš Mareš je osoba často preberaná. A keďže máme leto, aj on sa zrejme niekam pôjde vypekať. Ak ho tipujete na labužníka, ktorý leží pod slnečníkom, ste na omyle.

"Už som prestal chodiť do rezortov, na hotel k bazénu. "Tam by som vydržal dva dni a to sa neoplatí, lebo je to dosť ďaleko, takže ja chodím do miest," hovorí moderátor Mareš. 

Leoša leňošiť pod dáždnikom teda nenájdete baby, on si obľúbil svetové metropoly, kde chodí nasávať exotickú energiu, alebo sa učiť nové veci. "Minulé leto som bol v San Franciscu alebo Paul Salt učiť angličtinu, potom v Saigone a Tokiu a tam si užívam to mesto, ale ak by som mal ísť do rezortu k moru, to nie," pokračuje.

Dobrodruh

Leoš Mareš je dobrodruh aj čo sa cestovania týka. Objavovanie nových svetov mu prináša pozitívny adrenalín, a preto dostal skvelý nápad. "Rozhodol som sa chodiť iba na miesta, kde som ešte nebol a robiť veci, ktoré som ešte nerobil. Teraz som mal desaťročné obdobie, kde som sa vracal na rovnaké miesta i keď s inými ľuďmi a stal som sa taký sprievodca," prezrádza Mareš.

Určite si pôjde užiť aj na hory v našich zemepisných šírkach, kde bude sedieť pri vatre a opekať si slaninu. "To milujem, mám to veľmi rád, ale to robievam s deťmi každý rok," tvrdí.

So známym moderátorom sa zhovárala redaktorka Stanislava Pavolová:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie