Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Ľudia nechcú vystúpenie Kanyeho Westa! Petíciu už podísalo takmer 50-tisíc ľudí
Zdielať na

Ľudia nechcú vystúpenie Kanyeho Westa! Petíciu už podísalo takmer 50-tisíc ľudí

Zdroj: SITA

Proti účasti amerického rappera Kanyeho Westa na záverečnom ceremoniáli Panamerických hier zorganizovali petíciu, ktorú podporilo už viac než 48-tisíc ľudí!

Už viac ako 48-tisíc ľudí podpísalo online petíciu, v ktorej žiadajú zrušenie účasti amerického rappera a producenta Kanyeho Westa na záverečnom ceremoniáli Panamerických hier, ktoré sa konajú od 10. do 26. júla v kanadskom Toronte.

Iniciátori petície argumentujú tým, že na ceremoniáli by mal vystúpiť v úlohe headlinera namiesto Westa niektorí z kanadských interpretov. Organizátorom hier navrhli účasť interpretov ako Drake, Walk Off The Earth, Feist, Metric, Shania Twain, Deadmau5, Crystal Castles, Zeds Dead, The Weeknd, Peaches či K'naan.

"Miestnych umelcov je veľmi veľa, a preto výber niekoho ako Kanye West vzbudzuje u ľudí nevôľu. Vyzývame týmto organizátorov Panamerických hier v Toronte, aby zvážili svoje rozhodnutie, pretože my na vystúpenie Kanyeho Westa neprídeme," uviedli iniciátori petície. Ceremoniál sa uskutoční na štadióne Rogers Centre a okrem 38-ročného Westa sa na ňom predstavia aj americký rapper Pitbull a kanadská speváčka Serena Ryder.

Súvisiace články

Najčítanejšie