Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Po Paulovi Walkerovi preberie hereckú štafetu brat: Akoby mu z oka vypadol!
Zdielať na

Po Paulovi Walkerovi preberie hereckú štafetu brat: Akoby mu z oka vypadol!

Zdroj: facebook/Cody Walker

Paul Walker by bol hrdý! So svojimi bratmi Calebom a Codym mal mimoriadne blízky vzťah. Mladší Cody, ktorý sa na Paula mimoriadne podobá, sa rozhodol pre hereckú kariéru a darí sa mu!

Nie je žiadnym tajomstvom, že herec Paul Walker bol rodinne založený a so svojimi rodičmi a dvoma bratmi si mimoriadne rozumel. Klan Walkerovcov si navzájom pomáhal a podporoval sa, preto sa s tragickou smrťou milovaného syna a brata vyrovnávala rodina len ťažko.

Paul Walker zahynul v novembri 2013 pri dopravnej nehode v čase, keď nakrúcal film Rýchlo a zbesilo 7 (2015). Filmári napokon pokračovali s upraveným scenárom, pretože pred smrťou stihol Walker nakrútiť len približne polovicu potrebných záberov.

Facebook/Cody Walker

Chýbajúce scény pomohli dorobiť Paulovi bratia Cody a Caleb a tiež jeho dvojník. Práve počas nakrúcania Rýchlo a zbesilo učarovalo dvadsaťsedemročnému Codymu herectvo.

Momentálne najmladší z bratov Walkerovcov nakrúca svoj druhý film USS Indianapolis: Men of Courage, kde sa predstaví po boku Nicolasa Cagea. Snímka prinesie príbeh posádky americkej lode Indianapolis, ktorú v júli 1945 potopila japonská armáda. Loď predtým priviezla na základňu americkej armády na ostrove Tinian časti atómovej bomby, ktorú neskôr Američania zhodili na Hirošimu.

Paul Walker a jeho brat Cody vyzerajú ako dvojčatá

www.nydailynews.com

Pre ženu

Najčítanejšie