Polojasno
18°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Najväčšie premeny: Tieto hviezdy mali hrozný chrup, žiarivý úsmev si kúpili!
Zdielať na

Najväčšie premeny: Tieto hviezdy mali hrozný chrup, žiarivý úsmev si kúpili!

Zdroj: Reprofoto: Daily Mail

Zuby robia človeka! Aby títo herci a speváci prerazili a stali sa slávnymi, iba talent im nestačil. Šoubiznis má vlastné zákony a dokonalý chrup je jedným z nich!

Ich talent či výzor ich predurčil na to, aby sa stali hviezdami, avšak k statusu hollywoodskej celebrity im okrem imidžu chýbala ešte jedna podstatná vec: bezchybný úsmev.

Niektoré celebrity si nechali zuby iba vybieliť a vyrovnať, iné si za tisíce dolárov kúpili celkom nový chrup.

Málokto vie, že hviezdy strieborného plátna a idoly miliónov žien Tom Cruise a Nicolas Cage, nemali v mladosti dôvod na úsmev. Obaja svoje zuby radšej skrývali, keďže ich mali priveľké a v prípade Cruisa dokonca predný zub zlomený a odumretý.

Na začiatku hereckej kariéry sa Nicolas Cage objavil pred kamerou so svojím nedokonalým chrupom, no jeho agent ho prinútil navštíviť zubára. Investícia sa oplatila.

Z Cagea je jeden z najznámejších hollywoodskych hercov a úprimne, je ťažké predstaviť si tohto modrookého sympaťáka ako sa bozkáva s herečkou Meg Ryan v romantickom filme Mesto anjelov bez svojho typického bieleho chrupu. 

Úsmev Nicolasa Cagea a najmä jeho herecký talent si môžete vychutnať vo filme Nebezpečný cieľ dnes o 18:35 na našej novej televízii JOJ Cinema

Najčítanejšie