Polojasno
17°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Taylor Swift dojal príbeh chorej fanúšičky. Urobila krásne gesto!
Zdielať na

Taylor Swift dojal príbeh chorej fanúšičky. Urobila krásne gesto!

Americká speváčka Taylor Swift má milióny oddaných fanúšikov, a to nielen kvôli jej chytľavej muzike. Dvadsaťpäťročná hviezda sa k svojim obdivovateľom chová s rešpektom a nejednému už pomohla!

Taylor Swift má veľké srdce. Už nejedenkrát vypomohla vážne chorým fanúšikom alebo ich potešila osobnou správou. Najnovšie ju dojal príbeh len 11-ročnej fanúšičky Naomi Oakes, ktorej v júni diagnostikovali leukémiu. O jej neľahkom osude sa speváčka dozvedela vďaka krátkemu videu, ktoré na internete zverejnili príbuzní malej bojovníčky.

Video priblížilo zdravotný stav Naomi a fakt, že počas liečby v nemocnici neustále počúva pieseň svojho idolu Bad Blood. Taylor Swift sa rozhodla darovať svojej fanúšičke 50-tisíc amerických dolárov a tiež jej poslala správu, z ktorej sa Naomi veľmi potešila.

Pozrite si video, v ktorom Nami počas pobytu v nemocnici pomáha hudba Taylor Swift:

Peniazmi od Swift a ďalších darcov, ktorí prispeli prostredníctvom portálu GoFundMe, bude rodina pacientky financovať nákladnú liečbu.

Naomi bude musieť v nemocnici stráviť zhruba šesť až deväť mesiacov a preto sa nemôže zúčastniť na koncerte vo Phoenixe, kde Swift vystúpi 18. augusta. Lístky na šou dostala ako vianočný darček.

„Nádhernej a statočnej Naomi. Mrzí ma, že nebudeš môcť prísť na koncert, no budú aj ďalšie. Teraz sa sústreď na to, aby ti bolo lepšie. Posielam veľké objatia tebe i tvojej rodine,“ odkázala Swift dievčaťu prostredníctvom videa.

profimedia

Pre ženu

Najčítanejšie