Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Miley Cyrus má frajerku! Zbalila nádhernú modelku!
Zdielať na

Miley Cyrus má frajerku! Zbalila nádhernú modelku!

Zdroj: profimedia

Americká speváčka a herečka Miley Cyrus nedávno potvrdila, že je bisexuálna a zrejme to nebol len ďalší spôsob ako na seba upriamiť pozornosť. Kontroverzná hviezda údajne už niekoľko mesiacov randí so sexi modelkou Stellou Maxwell!

Je všeobecne známe, že Miley Cyrus si udržuje pozornosť médií neustálym odhaľovaním sa, propagáciou ľahkých drog či škandalóznymi výrokmi. Nedávno v časopise Paper Magazine, v ktorom pózovala úplne nahá, potvrdila svoju bisexuálnu orientáciu. Tentokrát však Miley zrejme hovorila o príťažlivosti k rovnakému pohlaviu úprimne, bez snahy šokovať.

Podľa New York Daily News dvadsaťdvaročná pop hviezda už niekoľko mesiacov randí s modelkou Victoria's Secret Stellou Maxwell. Neznámy zdroj denníku tiež prezradil, že o láske dvoch dievčat vedia všetci ich blízki priatelia. "Držia sa za ruky a objímajú sa. Cítia sa pri sebe výborne. Určite spolu chodia," prezradil zdroj.

Dvojica sa mala zoznámiť vďaka dobrému priateľovi a asistentovi Miley Cyrus Cheyne Thomasovi. Dievčatá spolu absolvovali výlet do Las Vegas a Texasu a tiež zverejňujú spoločné fotografie na sociálnych sieťach.

Pre ženu

Najčítanejšie