Jasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Standa Hložek: Stráca sa pred očami! Zaútočila zákerná choroba?
Zdielať na
Showbiznis

Standa Hložek: Stráca sa pred očami! Zaútočila zákerná choroba?

Zdroj: ahaonline.cz

Obľúbená hviezda 80. rokov šokuje svojim vzhľadom. Kedysi bucľatý spevák je dnes skoro kosť a koža. Je za takou stratou kilogramov jeho cukrovka?

Keď pred časom Standa Hložek (60) oznámil, že trpí cukrovkou, jeho fanúšikovia sa otriasli. Zároveň však celú verejnosť spevák upokojoval s tým, že ide len o ľahkú formu.

“Beriem jeden liek denne, čo nie je žiadna tragédia,“ píše ahaonline.cz o slávnom maródovi. Teraz však niekdajší popový idol desí znovu – drasticky totiž schudol. Že by sa jeho choroba zhoršila? Podobné výkyvy sú totiž podľa lekárov pri tejto zákernej a nebezpečnej chorobe časté, najmä u pacientov, ktorí sa tzv. nestrážia.

Našťastie si v tomto prípade môže za zhodené kilá Standa sám, rozhodol sa totiž pre razantnú zmenu životného štýlu. Prestal piť alkohol a naviac zo svojho jedálnička úplne vyradil sladké.

Vďaka diéte tak už zhodil 10 kilogramov a vzhľadom k tomu, že sa nevyhýba ani športu, stratené kilá môžu skoro nasledovať.

“Šport ma odjakživa baví, je to aj môj spôsob relaxu,“ prezradil usmievavý Standa s tým, že sa už teší na tenisový kurt či na futbal s kolegami z brandže.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie