Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Podpaľačský útok na dom ministra Stropnického a herečky Žilkovej
Zdielať na

Podpaľačský útok na dom ministra Stropnického a herečky Žilkovej

V nedeľu ráno sa v dome herečky Veroniky Žilkovej (53) a ministra obrany Martina Stropnického (58) udial incident, na ktorý celá rodina len tak nezabudne.

Na terasu ich domu dopadlo niekoľko zápalných fliaš, ktorých štipľavý zápach a dym upozornil členov domácnosti na to, že sa niečo deje. Snáď vďaka dažďu fľaše nevybuchli úplne, a tak sa našťastie podarilo plamene rýchlo uhasiť a nikomu sa nič nestalo.

Zatiaľ sa predpokladá, že útok neznámych páchateľov bol určený Martinovi Stropnickému, ten však v čase útoku doma nebol. Napokon aj Veronika Žilková môže mať veľa nepriateľov a v dome dočasne býva aj jej dcéra Agáta Prachařová s manželom Jakubom. Pokojne teda mohlo ísť o šialenú fanúšičku Nightwork alebo nejakého devianta z okolia modelky.

“Nehnevajte sa, ale nechcem sa k tomu vyjadrovať, je to vážne,“ to jediné k celej situácii povedala Žilková. Zrejme si uvedomuje, čo sa mohlo stať, keby ju neprebudil dym. V dome totiž bývaj malý vnuk Kryšpín (3), dcéra Kordulka (9), syn Vincent (18), ktorý sa nedávno vrátil z Anglicka a tiež aj herečkina chorá matka Olga (91) a svokra Irena (87). Tí všetci mohli zhorieť.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie