Jasno
21°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Objavilo sa video z konkurzu na Hannah Montanu: Pohľad na Miley láme srdce!
Zdielať na

Objavilo sa video z konkurzu na Hannah Montanu: Pohľad na Miley láme srdce!

Bolo to milé slušné dievča s rozkošnou tváričkou! Video z konkurzu seriálu Hannah Montana, ktorý navždy zmenil život Miley Cyrus, sa stalo hitom internetu. Fanúšikovia s nostalgiou spomínajú na starú dobrú Miley.

Ako Hannah Montanu si ju zamilovali milióny tínedžerov po celom svete. Úspešný seriál urobil z Miley slávnu a veľmi bohatú herečku a speváčku. Miley však nechcela byť naveky detskou hviezdou, preto sa rozhodla radikálne zmeniť imidž.

Na tom by nebolo nič zlé, keby sa Miley neustále neodhaľovala, neospevovala ľahké drogy a celkovo sa nesnažila za každú cenu zaujať škandálmi.

Bývalí fanúšikovia "neškandalóznej Miley" majú opäť dôvod na to, aby diskutovali o svojej kedysi milovanej hviezde. Na internet sa dostalo video z konkurzu spomínaného seriálu Hannah Montana (2006 - 2011), kde má Miley len dvanásť rokov a snaží sa získať hlavnú úlohu.

Miley je počas konkurzu hviezdy, je to ešte len nevinné dievča neskazené šoubiznisom. Kiež by si niečo, z tej prirodzenosti a nevinnosti zachovala dodnes.

Pozrite si video z konkurzu:

 

Zdielať na

Najčítanejšie