Zatiahnuté
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Čerstvá mamička Magda Šebestová ukázala dcérku Ninku
Zdielať na

Čerstvá mamička Magda Šebestová ukázala dcérku Ninku

Krásnu Magdalénu Šebestovú prepustili z nemocnice len pred pár dňami. So svojim priateľom futbalistom Jánom Ďuricom a ich dcérkou Ninou sa už vydali na prvú rodinnú vychádzku.

Rodinka sa prechádzal po nábreží Dunaja. "Sme na druhej prechádzke. Prvá bola veľmi krátka, len 20 minút na Kolibe," hovorí novopečená mamička.

Nina má len osem dní. Jej mamina vyzerá fantasticky. Žiari spokojnosťou a rozdáva úsmevy. A jej figúra? Jeden by nepovedal, že bola tehotná.

"Aj doktori povedali, že sa zotavujem veľmi rýchlo. Asi je to čaro toho prirodzeného pôrodu, že to telo sa vie tak rýchlo zotaviť. Pôrod bol celkom v pohde a cvičím. Začala som cvičiť po týždni na brucho, tak uvidíme, aký to bude mať efetk," prezrádza Magda.

Facebook/Magdaléna Šebestová

Ocino prebaľuje

Z prírastku sa teší aj čerstvý otec. "Kým je žena tehotná, muži si to neuvedomujú. Až keď sa narodí dieťa a treba k nemu vstávať, prebaľovať ho a utišovať, keď plače, až vtedy pochopia. Ninka je ešte úplne malinká, takže kúpanie nechávam na Lenku, ale prebaľovanie mi ide," hovorí Ján.

Rodinka na prvej dlhšej prechádzke, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie