Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Marika Gombitová: Zverejnili oficiálny videoklip k jej novej piesni!
Zdielať na

Marika Gombitová: Zverejnili oficiálny videoklip k jej novej piesni!

Včera si Slovensko mohlo vypočuť novú pieseň legendárnej speváčky Mariky Gombitovej "Ten príbeh za náš sen stál". Dnes uzrel svetlo sveta oficiálny videoklip pravdepodobného hudobného hitu!

Marika Gombitová robí radosť svojím skalným fanúšikom! V súčasnosti sa okolo krehkej speváčky dejú veľké veci! Rozhodla sa začať novú životnú etapu, v ktorej chce opäť začať vystupovať, tvoriť novú hudbu a najmä sa ukazovať na verejných podujatiach.

Prvým krokom bolo jej vystúpenie v šou Vila Rozborila V siedmom nebi, včera si Slováci mohli vypočuť jej novú pieseň k rozprávke Sedem zhavranelých bratov. Marika na single spolupracovala so svojimi blízkymi priateľmi textárom Kamilom Peterajom a hudobníkom Vašom Patejdlom.

Tvorcovia očakávanej rozprávky dnes zverejnili prostredníctvom služby YouTube videoklip k spomínanej skladbe.

Videoklip prináša zábery z filmu, ktorý by sa mal dostať do slovenských kín 28. mája. V titule, ktorý v rámci Slovenskej republiky nakrúcali v Terchovej, Zuberci a vo Vysokých Tatrách, sa predstavia českí herci ako Martha Issová, Sabina Remundová, Lukáš Příkazký.  

V rozprávke Sedem zhavranelých bratov sa tiež objavia slovenské herecké hviezdy ako Csongor Kassai, Kristína Svarinská, Marián Geišberg či Miro Noga. O réžiu a scenár sa postarala Alice Nellis, o dialógy v slovenskom znení Ľubomír Feldek. Spomínaný Vašo Patejdl zložil do snímky hudbu.

Pre ženu

Najčítanejšie