Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Marika Gombitová (58): Som späť! Vraciam sa na pódiá
Zdielať na

Marika Gombitová (58): Som späť! Vraciam sa na pódiá

Legendárna speváčka Marika Gombitová sa priaznivcom neukázala dlhých dvanásť rokov. Niektorí už možno prestávali veriť, že sa vráti do šoubiznisu. V televízii JOJ v relácii V siedmom nebi však nielen zaspievala pieseň Vyznanie, ale i potvrdila, že sa vracia na pódiá.

Marikini skalní si na svoju speváčku počkali vyše desaťročie, kým ju opäť uvideli na scéne. Kráľovná slovenského popu zaspievala skladbu storočia - Vyznanie.

Diváci takmer nedýchali, mnohých prevalcovali emócie a takmer žiadne oko nezostalo suché. Marika splnila svojim fanúšikom sen.

"Marikiným príchodom sa splnil sen mnohých, lebo veľa ľudí túžilo po tom, aby sa vrátila," dodal moderátor Vilo Rozboril.

Vystúpenie na televíznej obrazovke však nebolo jednorazovým prekvapením. Speváčka totiž ohlásila návrat.

"Ja sa teším, že som tu a že sa začne tak trošku moja nová etapa môjho života," povedala legenda.

Že Mariku majú stále ľudia radi, potvrdil i rekordný počet divákov pri obrazovkách.

"Mám úžasné ohlasy. Dokonca z parlamentu a iných ustanovizní. Ozvali sa aj ľudia z konkurencie a páčilo sa im to," dodal Vilo.

Pozrite si priloženú reportáž:

Dlhých tridsaťštyri rokov

O Marike sa za tých dlhých dvanásť rokov veľa toho popísalo. Jedni tvrdili, že sa skrýva, Ďalší, že trpí depresiami. Sama speváčka však potvrdila, že nič z toho nie je pravda. Marika s mikrofónom v ruke bola šťastná, nešetrila úsmevmi a v jej očiach bolo vidieť radosť a vďaku.

Od osudnej havárie, ktorá mala pre speváčku nešťastný koniec, ubehlo celých tridsaťštyri rokov. Marika Gombitová však opäť nabrala silu a chuť a rozhodla sa dobehnúť zameškané.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie