Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Desať nových anjelov! Victoria´s Secret sa rozrástla o tieto SEXICE
Zdielať na

Desať nových anjelov! Victoria´s Secret sa rozrástla o tieto SEXICE

Byť anjelom vo Victoria´s Secret je snáď snom každej modelky. Veď predsa len, prechádzať sa po móle s krídlami na chrbte, len v spodnej bielizni, patriť medzi najznámejšie tváre sveta a lámať mužom srdcia, kto by nechcel?

Je to pravdepodobne najsexi módna prehliadka roka, ktorú sledujú milióny divákov na celom svete.

Dostať sa medzi anjelov je jedna z najvyšších mét všetkých krásnych modeliek. Veď predsa len, byť anjelom, to je niečo!

Gigant spodnej bielizne oznámil, že pridá ďalších desať modeliek, ktoré rozšíria rady takých zvučných mien ako Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Behati Prinsloo a Candice Swanepoel.

Anjelské deti

Kto sú tie nové "anjelské deti"? Kate Grigorieva z Ruska, Taylor Hill z Colorada, Elsa Hosk zo Švédska a Martha Hunt zo Severnej Karolíny, Jac Jacaciak z POľska, Stella Maxwell z Veľkej Británie, lais Ribeiro z Brazílie, Sara Sampaio z Portugalska, Romee Strijd z Holandska a Jasmine Tookes z Kalifornie.

Anjeli, rozšírení o desať nových tvári, otvárajú spoločnosti oveľa väčšie možnosti. Spoločnosť môže získať viac zmlúv, píše britský denník Daily Mail.

SITA

Príchod nových tvári potvrdil odchod dvoch stálic, a to Doutzen Kroea a Karlie Kloss, ktoré zavesili krídla na klinec a rozhodli sa pre iné projekty.

Neviete, ako to vyzerá v nebi? Pozrite sa:

Súvisiace články

Najčítanejšie