Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Najsexi video všetkých čias? V klipe účinkujú najkrajšie topmodelky!
Zdielať na
Showbiznis

Najsexi video všetkých čias? V klipe účinkujú najkrajšie topmodelky!

Dlhonohé krásky s dokonalými postavami a nádhernými tvárami. Presne také sú topmodelky z Victoria's Secret, ktoré pošteklia nejednu mužskú fantáziu. Teraz sú všetky v jednom klipe!

Známe krásky z Victoria's Secret sa opäť rozhodli prespievať chytľavú pesničku a vo videoklipe dráždiť sexi oblečením na dokonalých telách.

Tentoraz sa zvŕtali a spievali hit Shake It Off od americkej speváčky Taylor Swift (24).

Hoci slávne topmodelky ako Adriana Lima, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Karlie Kloss či Alessandra Ambrosio spievali určite z plných pľúc, vo videu počuť iba profesionálny spev Taylor Swift.

Obrovská drina a litre potu: Toľko stojí figúra modelky Victoria´s Secret

Krásky z Victoria's Secret

Isifa

Práve Taylor Swift spievala na veľkolepej prehliadke Victoria's Secret, ktorá sa konala pred pár dňami v Londýne. Speváčka koncertovala priamo na prehliadkovom móle a okolo nej predstavovali kolekciu novej spodnej bielizne spomínané modelky.

Dnes sa druhá prehliadka koná v Amerike a videoklip je malou ochutnávkou šou, na ktorú sa každoročne tešia milióny fanúšikov.

Speváčku a jednu z modeliek, Karlie Klos, odfotografovali ako sa vášnivo bozkávajú v nočnom klube: Najsexi lesbičky prichytené: Taylor Swift sa bozkávala s krásnou modelkou! 

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie