Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ups! Jennifer Lawrence (24) vypadli na premiére prsia!
Zdielať na
Showbiznis

Ups! Jennifer Lawrence (24) vypadli na premiére prsia!

Zdroj: Isifa

Herečka Jennifer Lawrence opäť zaujala tak, ako nechcela. Na premiére filmu Hry o život: Drozdajka I. si neustrážila výstrih a celý svet si tak znovu mohol obzrieť jej prsia.

Pokiaľ ide o trapasy, Jennifer Lawrence ich vyrába ako na bežiacom páse. Pri preberaní Oskara v roku 2013 spadla pred plnou sálou a desiatkami kamier, ďalší pád jej hrozil na Oskaroch aj tento rok, no našťastie, roztopašnú Jennifer zachytila jej manažérka.

Najväčšmi sa však hviezda hanbila za nahé fotky, ktoré jej ukradol neznámy hacker a následne zverejnil na internete. Jennifer sa podľa svojich slov so situáciou ťažko vyrovnávala.

Jennifer Lawrence

isifa

Jej obnažené snímky boli hitom internetu a keď škandál konečne ustál, vyrobila si hviezda nechtiac ďalší.

Na premiére filmu Drozdajka I. v Londýne sa mladá hviezda predviedla v sexi šatách od Thiery Muglera, no ukázala viac ako chcela.

Jennifer Lawrence

Isifa

V limuzíne, v ktorej sedela spolu so speváčkou Lorde, sa obe dobre bavili a Jennifer si pri vtipkovaní zabudla strážiť svoj hlboký výstrih.

Keď si uvedomila, že jej prsia lezú zo šiat von, rýchlo si zakryla hruď, ale pikantné fotografie boli už na svete.

Pozrite si módnu políciu zo slávnostného večera: Premiéra Hunger Games: Jennifer Lawrence žiarila, uvidíte aj módnu pohromu! 

Aj táto dáma mala smolu: Ktorá krásna herečka nechtiac ukázala prsník?

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie