Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zverejnili trailer k tretiemu pokračovaniu Hier o život!
Zdielať na

Zverejnili trailer k tretiemu pokračovaniu Hier o život!

Jennifer Lawrence (24) je hlavnou hrdinkou ďalšieho filmového pokračovania úspešnej série Hry o život. Spoločnosť Lionsgate zverejnila trailer k tretiemu filmu Drozdajka (Mockingjay).

Po krátkom teaseri zverejnila spoločnosť Lionsgate vyše 100-sekundový trailer k záverečnému filmu série s názvom Drozdajka.

Drozdajka je rozdelená do dvoch častí, prvá sa dostane do kín v novembri tohto roku. Druhá, finálna časť, má svetovú premiéru určenú o rok neskôr, v novembri 2015.

V Drozdajke sa hlavná hrdinka Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) stane symbolom odporu proti tyranskej vláde prezidenta Snowa (Donald Sutherland). Pomáhať jej bude pritom jej priateľ z detstva a jej láska Gale (Liam Hemsworth).

Katniss sa tiež dozvie, že jej priateľ a spolubojovník Peeta (Josh Hutcherson) je nažive, no prezident Snow ho využíva na propagandu a väzní ho v hlavnom meste. 

Pozrite si filmové postery k Drozdajke: HUNGER GAMES: Zosnulý Hoffman (43†) sa objavil na nových fotkách

Ešte stále neutíchol rozruch okolo herečky Jennifer Lawrence a jej nahých fotkách: Škandál roka: Unikli nahé fotky herečky Jennifer Lawrence (24)

Súvisiace články

Najčítanejšie