Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Ostrihaná Katy Perry šokuje: Účes na chlapca a v nose náušnica!
Zdielať na

Ostrihaná Katy Perry šokuje: Účes na chlapca a v nose náušnica!

Zdroj: Isifa

Tomu sa hovorí zmena imidžu! Americká speváčka Katy Perry šokovala svojich fanúšikov, keď na sociálnej sieti instagram zverejnila fotografiu s krátkymi vlasmi!

Pophviezda Katy Perry, ktorá nedávno koncertovala aj v našom hlavnom meste, sa rozhodla pre razantnú zmenu imidžu. Tridsaťročná rodáčka z Kalifornie mala na hlave už kadečo, ale nikdy nepredviedla takéto krátke vlasy!

Katy počas svojej niekoľkoročnej úspešnej speváckej kariéry zostáva verná najmä čiernym vlasom, hoci vyskúšala aj ružovú, modrú, zelenú a oranžovú farbu. Poznáme ju tiež s vlasmi po plecia i predĺženou korunou krásy.

Katty Perry

instagram/Katty Perry

Na Instagrame včera speváčka publikovala snímku, na ktorej vyzerá na nepoznanie. Kratučké strapaté vlasy, výrazne hrubé obočie a náušnica v nose. Katy k obrázku napísala: "Vypýtala som si Kris Jenner."

Kris Jenner je mama a manažérka Kim Kardashian, známa svojim krátkym účesom, ktorý už roky nemení. Katy sa s Kris v poslednom období často stretáva. Keďže však speváčka zverejnila fotografiu na prvého apríla, mnoho fanúšikov si myslí, že ide o žart a Perry má na hlave parochňu.

Najčítanejšie