Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Zavřelová Gallová po pôrode parádne schudla, toto je jej RECEPT
Zdielať na

Zavřelová Gallová po pôrode parádne schudla, toto je jej RECEPT

Moderátorka televízie JOJ Hanka Zavřelová Gallová už zarezáva v práci a vyzerá, akoby ani nemala materskú prestávku. Prezradila nám, ako a koľko po pôrode schudla.

"Ešte som sa nedostala do stavu pred tehotenstvom a občas si myslím, že sa ani nedostanem," hovorí moderátorka. Počas tehotenstva pribrala viac než čakala.

"Dvadsaťdva kíl. Už v prvých troch mesiacoch som pribrala 5 kíl. Ja som sa neobmedzovala, ja som tak optimisticky dúfala, že je to v pohode, že polovica zostane v pôrodnici," opisuje.

Nadbytočné kilá

Každá matka je šťastná, že má zdravé a krásne dieťa, ale nadbytočné  tehotenské kilogramy vedia potrápiť. "Teraz keď vidím fotky po pôrode, tak si hovorím, to nebola atraktívna mamina," tvrdí.

Dnes je Hankina váha takmer rovnaká ako pred tehotenstvom. A ako sa jej podarilo schudnúť? "Dva týždne po pôrode som mala 16 kíl navyše a tých 14 zišlo dole iba prechádzkami a dojčením," hovorí moderátorka.

"Mám 2 kilá navyše oproti predtehotenskej váhe, všetci hovoria, že keď sa dieťa rozbehne, pôjde to ešte rýchlejšie dole," povedala Hana.

Pozrite si reportáž redaktorky Soni Vincze:

Súvisiace články

Najčítanejšie