Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Manželia Zavřelovci. Toto je ich vytúžený syn Matúško!
Zdielať na
Showbiznis

Manželia Zavřelovci. Toto je ich vytúžený syn Matúško!

Moderátorka Hanka Zavřelová Gallová sa pred pár dňami stala šťastnou mamičkou. V sobotu popoludní sa jej narodil syn Matúško. Spolu s manželom Adamom vo štvrtok prežili jeden z najdôležitejších dní vo svojom živote. Malého drobca si totiž odniesli z pôrodnice domov.

Rodičia s menom pre svojho synčeka dlho neváhali. Chlapček s hustými čiernymi vláskami dostal meno Matúš. VIAC TU.

"Povedala som mu, že vitaj medzi nami. Potom som si stále opakovala: Som mama, som mama a bola som hotová. Týmto by som sa chcela poďakovať aj našej dule Zuzke, pani doktorke Šebíkovej a všetkým, ktorí boli pri pôrode," neskrývala radosť čerstvá mamička moderátorka Hana Zavřelová Gallová.

Veľkou oporou bol Hanke jej manžel Adam, ktorý dostal najkrajší darček k jeho zajtrajším narodeninám. "Prvýkrát sa na svoje narodeniny zobudím vedľa svojho syna. Vo štvrtok je aj Medzinárodný deň šťastia a ja som naozaj šťastný," povedal hrdý otecko a reportér TV JOJ Adam Zavřel.

Šťastní rodičia Adam a Hanka si vo štvrtok (20. 3. 2014) malého Matúška odniesli z pôrodnice domov. Po príchode čakala Hanku uprataná domácnosť a košík pre synčeka. Všetci traja sa už tešia na prvé spoločné kočíkovanie.

Hanka a Adam tvoria pár sedem rokov. Brali sa z lásky 6. apríla 2013 na zámku v Tomášove. VIAC TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie