Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Priznanie Barbory Rakovskej: Vážny problém s mužmi!
Zdielať na

Priznanie Barbory Rakovskej: Vážny problém s mužmi!

Barbora Rakovská je pekná, milá a inteligentná žena. Chlapi sa jej ale neprihovárajú. A ona vie, kto za tým stojí. Je to človek, jej srdcu veľmi blízky.

Plné pery, sladká tvár, nežný úsmev.  Pre toto muži očakávajú, že bude ľahká korisť. No problém nastáva vo chvíli keď otvorí ústa. Vtedy je hneď všetkým jasné, že túto hoc krásnu babu, rožkom neopijete.

Intelekt, mediálna známosť a fakt, že jej partnerom je hudobník a producent Tomi Popovič spolu vytvárajú dojem, že je nedostupná. Môžete trikrát hádať či sa ju muži snažia osloviť.

Tomiho sa všetci boja

"Pomenej. Minule som to aj môjmu mužovi hovorila, že počúvaj ma, so mnou sa už nikto ani baviť nechce, všetci sa ťa boja," smeje sa Barbora. Tomi je známy svojou otvorenosťou a priamočiarosťou a takéto správanie by voči matke svojej dcéry pravdepodobne netoleroval.

Alebo iných mužov skrátka odrádza to, že by u moderátorky nemali šancu. To sa vie aj napriek tomu, že do súkromia si novinárov prosto nepúšťajú.

"Bojíme sa trošku toho súkromia, púšťame si tak ako to obaja zvládame, tak ako chceme, ale že by sme otvorili byt a pustili ich dnu, asi nie, ono to vie veľmi ublížiť, možno nie hneď ale časom to vie ublížiť," hovorí Barbora.

Pozrite si rozhovor redaktorky Petry Poláčikovej s moderátorkou Barborou Rakovskou:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie