Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Takto Dianu Mórovú ratovali záchranári, pozrite si VIDEO
Zdielať na

Takto Dianu Mórovú ratovali záchranári, pozrite si VIDEO

Herečka Diana Mórová je veľmi vyťažená. Pravidelne účinkuje v seriáli Panelák, hráva v divadle a navyše excelentne tancuje v Tanci snov. To všetko spolu sa podpísalo pod jej celkovú vyčerpanosť. V poslednom vystúpení v nedeľu tesne potom, ako dotancovala, populárna Didi skolabovala.

Po generálke Tanca snov bola Diana ešte veselá. Práve v divadle ju čakala premiéra divadelnej hry Bačova žena, kam mala po generálke namierené. Po premiére rýchlo utekala na večernú show Tanec snow.

Napriek vražednému tempu, ktorý mala Diana počas celého týždňa, svoj tanec slow-fox odtancovala naozaj bravúrne. Na excelentné výkony sme u tejto obľúbenej herečky zvyknutí.

Nepočujúca Angelika

Diana chce vytancovať sen nepočujúcej Angelike. Útla blondínka sa ešte poďakovala divákom a elegantne sa poklonila a odkráčala do zákulisia.

Zábery zo zákulisia, kde sa bežne divák nedostane však ukazujú, aké veľké vyčerpanie premohlo jednu z najlepších slovenských herečiek. Diana stráca vedomie a všetci prítomní jej pomáhajú.

TV JOJ

Stav sa zlepšuje

Následne prichádza záchranka, Diane sú podané infúzie. Momentálne je herečka stále veľmi vyčerpaná, no jej stav sa zlepšuje. Veríme, že sa rýchlo zotaví a do nedeľnajšieho večera počas Veľkej noci bude Didi vo svojej výbornej kondícii. Držíme palce.

TV JOJ

Pozrite si reportáž redaktorky Stanky Pavolovej:

Súvisiace články

Najčítanejšie