Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Shakira zverejnila novú fotografiu rozkošného synčeka: Veď je to celý otec!
Zdielať na

Shakira zverejnila novú fotografiu rozkošného synčeka: Veď je to celý otec!

Zdroj: Faceboook/ Shakira

Kolumbijská speváčka zverejnila novú fotografiu trojmesačného synčeka Sashu. Rozkošnú snímku bábätka porovnala so starou snímkou jeho otca futbalistu Gerarda Piquého. To je ale podoba!

Shakira momentálne prežíva svoje najšťastnejšie obdobie v živote! Teší sa so svojich dvoch malých zdravých synov a z funkčného vzťahu so španielskym futbalistom Gerardom Piquém.

Dvojica 29. januára tohto roku privítala na svet svojho druhého syna Sashu. kým starší Milan, sa viac ponáša na svoju slávnu mamu, Sasha akoby Gerardovi z oka vypadol.

Shakira na sociálnej sieti facebook zverejnila koláž fotiek Sashu a jeho otca Gerarda, keď bol ešte len bábätkom. K snímkam pripísala: "Aký otec, taký syn!"

Gerard Piqué ako bábätko a malý Sasha

Facebook/Shakira

A naozaj! Malý Sasha sa neodškriepiteľne podal na svojho otca. Shakira dávnejšie pre magazín Latina prezradila, že keby ju naplno nezamestnávala hudba mala by oveľa viac detí. "Chcela by som mať s Gerardom osem alebo deväť detí - môj vlastný futbalový tím," povedala.

Materstvo slávnu speváčku zmenilo. "Keď máte bábätko, keď cítite jeho lásku, cítite pokoj. Chcete sa len deliť s dobrými správami a tým, ako šťastne sa cítite," vysvetlila.

Gerard Piqué a Milan

Facebook/Shakira

Najčítanejšie