Jasno
21°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Shakira ukázala nožičku a potom tváričku druhého synčeka Sashu!
Zdielať na

Shakira ukázala nožičku a potom tváričku druhého synčeka Sashu!

Zdroj: SITA

Kolumbijská speváčka Shakira sa stala 29. januára po druhý raz matkou. Na svet priviedla synčeka Sashu, hrdá mama v krátkom časovom slede zverejnila až dve fotografie chlapčeka.

Najskôr ukázala rozkošnú nožičku, potom aj tvár svojho druhorodeného syna Sashu! Fanúšikovia sú spokojní, Shakira si stráži súkromie ako oko v hlave, no predsa sa podelila o svoju radosť.

Prostredníctvom sociálnej služby Instagram a Facebook zverejnila najskôr fotografiu syna Sashu, na ktorej bolo vidieť len nožičku. „Mám nohy po ockovi. Vyzerá to, akoby som hral futbal celý život,“ napísala speváčka k snímke.

Otcom Sashu, ktorý prišiel na svet na konci januára v nemocnici Quirón Teknon v Barcelone, je španielsky futbalista Gerard Piqué. Partneri už spolu vychovávajú dvojročného syna Milana.

Facebook/Shakira

Shakira sa o niečo neskôr rozhodla zverejniť aj synovu tváričku a na Facebooku zanechala odkaz na jej charitatívnu stránku worldbabyshower.org.

Práve na stránke, ktorá obsahuje základné informácie o charitatívnej organizácii na pomoc deťom, ktorú vedie Shakira a jej manžel Gerard, sa nachádza prvá oficiálna snímka malého Sashu.

Malý Sasha

www.worldbabyshower.org

Najčítanejšie