Jasno
12°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Tehotná Shakira ukázala bruško i svojho syna Milana
Zdielať na

Tehotná Shakira ukázala bruško i svojho syna Milana

Zdroj: SITA

Speváčka Shakira je vo vysokom štádiu tehotenstva a pripravuje sa na pôrod svojho druhého dieťatka. S manželom Gerardom Piquem sa už tešia zo synčeka Milana.

Kolumbijská speváčka Shakira prežíva krásne obdobie. Doma má svojich dvoch chlapov, partnera Gerarda Piquea a rozkošného tmavovlasého synčeka Milana. Rodinka sa čochvíľa opäť rozrastie, a tak Shakira pripravila charitatívnu prednarodeninovú oslavu.

Spolu s Detským fondom Spojených národov UNICEF vytvorila projekt World Baby Shower, ktorého cieľom je vyzbierať čo najviac finančných prostriedkov na podporu a uľahčenie života detí pochádzajúcich z najchudobnejších častí sveta.

Instagran/Shakira

Projekt vznikol počas jej prvého tehotenstva a spolu s Gerardom Piquem pomohli vyzbierať peniaze na zabezpečenie jedla a základnej zdravotnej starostlivosti pre desiatky tisíc detí. Teraz zamilovaná dvojica opäť vyzýva ľudí, aby pomohli dobrej veci.

Zaujímavosťou je, že hoci Shakira neprezradila pohlavie bábätka, jej rodičia sa pred médiami preriekli a potvrdili, že 19-mesačný Milan dostane bračeka.

Shakira

Facebook/Shakira

World Baby Shower with UNICEFktorý sa snaží pomáhať a uľahčovať život deťom z najchudobnejších krajín sveta a na Facebooku, kde má viac ako 106 miliónov fanúšikov, vyzvala

Súvisiace články

Najčítanejšie