Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Donald Trump skrýva doma ešte jednu dcéru: Je ňou mladá sexi blondínka!
Zdielať na

Donald Trump skrýva doma ešte jednu dcéru: Je ňou mladá sexi blondínka!

Zdroj: Isfa

Každý pozná staršiu dcéru amerického miliardára Donalda Trumpa Ivanku. Málokto však vie, že slávny podnikateľ má ešte jednu dcéru, a to dvadsaťjedenročnú Tiffany.

Je z nej atraktívna mladá žena! Médiá sa čoraz viac zaujímajú o mladšiu dcéru Donalada Trumpa Tiffany, ktorá vyrástla do krásy. Štíhla blondínka žila odmalička v luxuse, obklopená rozprávkovým bohatstvom. Prepych miliardár doprial všetkým svojim piatim deťom, ktoré splodil s troma ženami.

Tiffany je jediná dcéra, ktorú Donald splodil so svojou dlhoročnou milenkou a neskôr manželkou Marplou Mapes. Práve vzťah s touto herečkou viedol k rozpadu jeho prvého manželstva s Češkou Ivanou Trump.

Tiffany, ktorá by nemusela do konca života pohnúť prstom, je vzorná študentka na University of Pennsylvania. Tiež ju zaujíma hudba a už stihla vydať pieseň  "Like a Bird."

Nevlastná sestra známej modelky Ivanky Trump, ktorá je obľúbeným terčom médií, si pochvaľuje, že vyrastala v anonymite. "V New Yorku je môj otec stredobodom mesta. Som rada, že som vyrastala ako normálne dieťa mimo veľkomesta, na rozdiel od mojich nevlastných súrodencov, ktorí sú často pod tlakom médií," prezradila Tiffany.

University of Pennsylvani
Marla Maples,

Najčítanejšie