Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Utajovaný syn Jay-Ziho prehovoril! Podobá sa vám na slávneho otca?
Zdielať na

Utajovaný syn Jay-Ziho prehovoril! Podobá sa vám na slávneho otca?

Zdroj: Isifa

Tvrdá rana! Speváčka Beyonce sa možno bude musieť zmieriť s faktom, že Blue Ivy nie je jediná dcéra jej manžela rappera Jay-Ziho. Hudobník má vraj utajovaného dospelého syna, ktorý ho dal na súd!

Amerického rappera Jay-Ziho žaluje údajný vlastný syn! Mladý muž menom Rymir Satterthwaite a sa rozhodli súdiť s jedným z najbohatších hudobníkov na svete, ktorý podľa odhadu z minulého roka vlastní majetok v hodnote 520 miliónov dolárov.

Rymir tvrdí, že Jay-Z mal začiatkom 90. rokov pomer s jeho matkou a je s určitosťou jeho vlastný syn. Tiež tvrdí, že rapper o jeho existencii vie a dokonca sa s jeho rodinou súdil, no vždy odmietol podstúpiť testy otcovstva.

Isifa

Odvrhnutie vlastným otcom spôsobilo Satterthwaiteovi finančné a citové problémy, čo uviedol i v žalobe. Tiež vraj chce svetu dokázať právdu a získať časť rozprávkového bohatstva, na ktoré má právo.

Jay-Z sa k žalobe zatiaľ nevyjadril a nikto nevie, na ktorej strane leží pravda. Mladý muž je tiež rapper a snaží sa preraziť v hudobnom priemysle. Ak by žalobu podal len s cieľom zviditeľniť sa, právnici Jay-Ziho by mu to veľmi rýchlo oplatili.

Jay-Z, vlastným menom Shawn Carter, sa v roku 2008 oženil so speváčkou Beyoncé, s ktorou má dcéru Blue Ivy.

Je Rymira Satterthwaite syn rappera J-Ziho?

twitter

Najčítanejšie