Jasno
17°
Bratislava
Šok: Snímka Cindy Crawford bez retuše má v skutočnosti ďaleko od pravdy!
Zdielať na

Šok: Snímka Cindy Crawford bez retuše má v skutočnosti ďaleko od pravdy!

Zdroj: Twitter

Internet posledné dni žije fotografiou bývalej topmodelky Cindy Crawford (49), ktorá vraj na nej nebola graficky upravená. Modelke na nej ovísa brucho, má strie a celulitídu. Cindy však v skutočnosti takto "hrozne" nevyzerá.

Nevyretušovaný obrázok známej krásky Cindy Crawford, ktorý sa dostal na internet, spôsobil senzáciu. Snímka pochádza z decembra 2013, kedy sa legendárna modelka objavila v časopise Marie Claire.

Fotografia zachytáva starnúcu Cindy so všetkými nedokonalosťami ženy v strednom veku. Ovísa jej bruško a na stehnách má rozsiahlu celulitídu. Obrázok  vyvolal diskusiu o skutočnej kráse ženy a tiež o posadnutosti médií predkladať nám ideál dokonalosti, ktorý neexistuje.

Instagram/randegerber

Cindy Crawford, ktorá údajne súhlasila s uverejnením fotografie, si vyslúžila samé pozitívne reakcie. Ženy na celom svete obdivovali jej odvahu, že tesne pred päťdesiatkou ukázala, ako jej telo vyzerá naozaj.

Hoci sa Cindy nemôže porovnávať so svojím mladším ja z pred takmer tridsiatich rokov, kedy patrila medzi najvychytenejšie modelky na svete, v skutočnosti jej postava nevyzerá tak ako na spomínanej fotografii.

Najnovšie sa objavili správy, že fotku nezverejnil časopis Marie Claire, ale keď už koloval po internete jeho zástupcovia chválili prirodzenú krásu modelky. Dokonca je možné, že obrázok je predsa len upravený, ale nie preto, aby Cindy vyzerala krajšie, ale naopak.

Modelka totiž v skutočnosti rozhodne nemá celulitídu na nohách a celkovo má oveľa pevnejšie telo. Neupravená, amatérska otografia Cindy pri bazéne, ktorú zverejnil na sociálnej sieti jej manžel na Valentína, je toho živým dôkazom.

Twitter

Zdielať na

Najčítanejšie