Skoro jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Otrasné! Aguilera upravila polročnú dcéru photoshopom, aby bola krajšia!
Zdielať na

Otrasné! Aguilera upravila polročnú dcéru photoshopom, aby bola krajšia!

Zdroj: Isifa

Christina Aguilera konečne ukázala svoju dcérku Summer Rain, no jasanie fanúšikov vystriedala kritika. Dievčatko je na titulnej stránke časopisu People tak vyretušované, že vyzerá ako bábika!

Toto Christina nemala dopustiť! Známe herečky a speváčky často predstavujú svetu svoje ratolesti prostredníctvom obálok prestížnych magazínov.

Kým je bežnou praxou, že grafici na fotkách upravujú slávne mamičky, ktoré chcú byť čo najkrajšie, ich ratolesti sú natoľko rozkošné, že ich "zdokonalenie" photoshopom neprichádza do úvahy.

Pri dcére Christiny Aguilera sa však stal presný opak! Kým speváčka pôsobí na titulke týždenníka People prirodzene, jej dcérka vyzerá ako bábika z hračkárstva!

Z malej Summer Rain, ktorú svetoznáma speváčka priviedla na svet 16. augusta minulý rok, spravili grafici časopisu People bábiku! Jej fotka by pokojne mohla zdobiť škatuľky v hračkárstvach.

Hoci dievčatko môže mať nádherne modré oči, určite nemajú takú dokonale prenikavú farbu ako na obálke. Navyše na ďalších fotkách v časopise, ktoré neprešli drastickou úpravou, vyzerá Summer úplne odlišne.

Časť fanúšikov, ktorá  sa tešila, že Christina konečne ukáže tvár svojej dcérky, zostalo sklamaných a dokonca i nahnevaných. Ozývajú sa hlasy, že grafická úprava detí je odrazom spoločnosti posadnutej dokonalosťou.

Bábika či skutočné bábätko?

People

Pre ženu

Najčítanejšie