Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Andy Kraus: Postava Kordiaka stále žije
Zdielať na
Showbiznis

Andy Kraus: Postava Kordiaka stále žije

Jakub Švehla je mŕtvy. Tragédia otriasla celým Panelákom. Na pohreb prišiel aj seriálový Milan Kordiak. Ako je to možné?

Obyvatelia Paneláku sa v pondelok večer navždy rozlúčili s Jakubom Švehlom. Na pohrebe boli nielen jeho dve ženy, ale v dave smútiacich sa objavil aj Milan Kordiak.

"Postava Kordiaka napriek dlhoročnej absencii stále žije," myslí si scenárista Andy Kraus. V skutočnosti Milan Kordiak smútiaceho na Jakubovom pohrebe nehral. 

Všetko je legitímne

"Je to jednoduchá vec, zábery, ktoré sme mali natočene s Ňusim (prezývka Alexandra Bártu) z pohrebu jeho mamy sme použili. Muselo to byť na tom istom cintoríne, aj počasie nám vyšlo, svetelnosť bola rovnaká. Ňusi tam vyzerá o 5 rokov mladšie, ako by mal, ale žije mimo Slovenska, tak niet sa čomu diviť," tvrdí Kraus.

Médiami však prebehla informácia, že Ňusi Bárta o svojom účinkovaní v Paneláku nevedel. "Trochu ma to mrzí, že sme mu nedali vedieť skôr, než to vedeli novinári, lebo ho otravovali otázkami, na ktoré nevedel odpovedať. Vie o tom, som sa s ním rozprával, všetko je ok, je to legitímne, že sme použili zábery, ktoré máme. Robí sa to bežne a myslím, že sa nám to v rámci možností, ktoré máme, podarilo," dodáva scenárista.

Rozhovor so scenáristom nahrala redaktorka Soňa Vincze:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie