Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Je čerstvo vydatá herečka Cameron Diaz tehotná?
Zdielať na

Je čerstvo vydatá herečka Cameron Diaz tehotná?

Zdroj: Isifa

Americká herečka a bývalá modelka Cameron Diaz (42) vždy hovorila, že na manželstvo či výchovu detí sa necíti. Pred pár týždňami však šokovala svadbou s hudobníkom Benji Maddenom. Cameron je vraj tehotná!

Cameron Diaz posledné obdobie čoraz väčšmi prekvapuje! Herečka, ktorá v minulosti randila napríklad s hercom Mattom Dillonom či spevákom Justinom Timberlakeom sa do manželstva nikdy príliš nehrnula.

Po tom, ako blondínka oslávila 40. narodeniny však zrejme prehodnotila svoj rebríček hodnôt. A najmä, osudovo sa zaľúbila. Jej vyvoleným sa stal hudobník Benji Madden, s ktorým chodila pred svadbou len sedem mesiacov.

Dvojica si povedala áno v pondelok 5. januára v Beverly Hills. Na obrade, ktorý sa konal v dome herečky, sa zúčastnili blízki priatelia vrátane Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, Samanthy Ronson, Robin Antin či hudobníkovho brata Joela.

Podľa najnovších nepotvrdených správ je cameron v radostnom očakávaní. Vo filmoch stvárnila milujúcu mamičku už niekoľkokrát, v reálnom živote to však bude premiéra.

Pozrite si Cameron Diaz v akcii vo výbornej komédii Ako porodiť a nezblázniť sa, ktorá je plná hollywoodskych hviezd! V našom archíve ju môžete vidieť celkom ZADARMO!

SITA

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie