Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Toto je 12 najkrajších žien Slovenska
Zdielať na

Toto je 12 najkrajších žien Slovenska

Porota v tohtoročnej súťaži krásy to ani tento rok nemala vôbec jednoduché. Po kastingoch v Košiciach, Banskej Bystrici, Žiline a v Bratislave predstavila 12 najkrajších dievčat.

Na kastingy prišlo viac ako 600 dievčat, do semifinále sa ich prebojovalo takmer 90, porota vybrala 15 semifinalistiek, no iba 12 mohlo postúpiť do finále. "Bolo to veľmi ťažké, keďže dievčatá si veľmi sadli, môžem povedať, že to mohla byť kompletná finálová 15," tvrdí riaditeľka súťaže Miss Karolína Chomisteková. 

Nielen krása

"Som veľmi šťastná, že sa nám podarilo vybrať nielen krásne, ale aj inteligentné dievčatá a ja vo svojom vnútri som veľmi spokojná," hovorí úradujúca Miss Laura Longauerová.

Spokojná bola aj bývalá riaditeľka súťaže Miss. Ocenila najmä štíhlosť a komunikatívnosť dievčat. "Milosť, empatia, to z dievčat ide," hovorí bývalá Miss Magdaléna Šebestová.

Jedna ryšavá

Tohtoročná finálová dvanástka je veľmi vyvážená, čo dokazuje aj fakt, že svoje zastúpenie v nej majú dievčatá z východu, stredu aj západu Slovenska. Finálová dvanástka je vyvážená aj z hľadiska krásy. Medzi súťažiacimi sú blondínky, brunetky a dokonca aj jedna ryšavka.

Pozrite si 12 najkrajších dievčat v reportáži Alexandry Hinkovej:

Súvisiace články

Najčítanejšie