Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kasting Miss v Košiciach. Krása na každom rohu
Zdielať na

Kasting Miss v Košiciach. Krása na každom rohu

Nie nadarmo sa hovorí, že Slovenky sú najkrajšie na svete. Síce to ešte neocenili na žiadnej svetovej súťaži krásy, no my vieme svoje. Dôkazom boli aj dievčatá, ktoré prišli na kastingy Miss Slovensko 2015.

"V Košiciach som bol trošku sklamaný, očakával som, že budú iné typy dievčat. Sú tam krásne dievčatá, len škoda, že neprišli na kasting," hovorí riaditeľ agentúry Jozef Oklamčák.

Veruže neprišli. Vonku síce dul ukrutný vetrisko a bola zima, že ani psa by ste tam nevyhnali, no tie, čo sa chcú stať Miss, to predsa len mohli skúsiť. "Košice vždy bývajú veľmi plné, neviem, či je to počasím, alebo tým, že som veľa dievčat posunula do semifinále priamo z internetového hlasovania," myslí si riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková.

Prirodzená krása

"Ja osobne očakávam prirodzenú krásu, nie umelinu, tak dúfam, že niečo nájdeme," priznal sa fotograf súťaže Tomáš Thurzo. Samozrejme, že porota našla, čo hľadala.

Stredoslovenky sú tiež krásne a svoje o tom vie aj minuloročná Miss Slovensko, ktorá tento rok tiež sedí v porote. "Je to pre mňa zvláštne, ako ten čas rýchlo letí," spomína si.

Faldíky

"Musím povedať, že veľmi sa čudujem, ale dievčatá majú nedostatok pohybu, čo je vidno na postavách," hovorí Chomisteková. Našťastie, do aprílového finále je dosť času a aj na nejakej tej faldičke navyše sa dá popracovať.

Pozrite si reportáž z kastingu:

Súvisiace články

Najčítanejšie