Polojasno
22°
Bratislava
To nie! Najkrajšia sestra Kim Kardashian si dala zväčšiť zadok i prsia!
Zdielať na

To nie! Najkrajšia sestra Kim Kardashian si dala zväčšiť zadok i prsia!

Zdroj: Isifa

Toto nie! Sestra Kim Kardashian, vysoká a štíhla modelka Kendall (19), si nechala zohaviť telo! Pri najnovšom fotení odhalila obrovské umelé prsia a zväčšený zadok. Vyzerá to strašne!

Na Kim Kardashian sa chcú podobať tisícky žien, ale ešte väčšie množstvo dám, by si želalo mať dokonalú štíhlu postavu jej sestry, modelky Kendall (19). Tá sa spolu s Kim objaví v novom čísle umeleckého časopisu Love.

Magazín venoval Kim, ktorá je obdarená poriadnymi krivkami, až tridsať strán. Keďže sa na väčšine z nich objavuje nahá, uniknuté škandalózne fotografie už kolujú na internete a zapĺňajú titulky novín.

Po tom, čo opadol prvý šok z takmer pornografických fotiek staršej Kim, pozornosť sa zamerala na Kendall, ktorá sa od sestry nelíši len postavou, ale i tým, že nevyrába žiadne škandály.

Fotky Kendall však taktiež vyvolali pobúrenie, pretože boli jasným dôkazom, že si mladá hviezda dala zväčšiť prsia a pravdepodobne i pozadie! Našťastie sa všetko vysvetlilo, prsia i zadok Kendall zväčšili pri fotení zámerne. Išlo vraj o myšlienku módneho návrhára, ako by vyzerali známe modelky so slávnymi krivkami Kim Kardashian.

Zdielať na

Najčítanejšie