Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bolek Polívka bude mať svoju poštovú známku!
Zdielať na

Bolek Polívka bude mať svoju poštovú známku!

Zdroj: Isifa

Český herec Bolek Polívka bude mať vlastnú poštovú známku. Zberateľský kus bude v predaji pred predstaveniami slovenského turné zábavnej šou Manéž Bolka Polívku.

Bolek Polívka bude mať vlastnú poštovú známku! Záujemcovia si ju budú môcť zakúpiť pred predstaveniami plánovaného slovenského turné zábavnej šou Manéž Bolka Polívku, ktorá odštartuje 8. februára.

Známka 65-ročného rodáka z Vizovic sa bude predávať v limitovanom počte 1400 kusov. Autormi známky sú výtvarník a grafik Karol Felix a popredný tvorca poštových známok, rytec František Horniak.

"Bolek je vo veku, kedy by známku mal mať,“ povedal manažér turné Manéže po Slovensku, Michal Malicher. "Zaslúži si ju a som rád, že sa jej úprimne potešil. Teraz je tu šanca aj pre všetkých filatelistov, ktorí určite ocenia tento zberateľský kus,“ dodal.

Bolek Polívka

Isifa

Známy český herec, známy z filmov ako Dedičstvo alebo Kurvahošigutntag (1992), Pelíšky (1999), Pupendo (2003) či Muži v nádeji (2011), strávi na Slovensku osem dní.

V rámci turné navštívi Humenné, Košice, Poprad, Bratislavu, Levice, Trenčín, Považskú Bystricu, Liptovský Mikuláš a Nitru. Medzi účinkujúcimi sa objavia aj Milan Lasica, Anna Polívková, Vrbovskí Víťazi, Jiří Stivín, Barin a Fretti či líder kapely Desmod Mário "Kuly" Kollár.

Pre ženu

Najčítanejšie