Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Panelák sa vracia a spolu s ním aj nové postavy
Zdielať na
Showbiznis

Panelák sa vracia a spolu s ním aj nové postavy

V seriáli Panelák sa dejú veľké zmeny. Dostane čerstvý vzduch v podobe nových dejových línií, ale aj hercov. Pozerať sa budú mať na čo nielen páni, ale aj dámy.

Kým herci oddychovali a my sme sviatkovali, v obľúbenom seriáli sa diali zmeny. "Chceli sme nejakú zmenu urobiť a bar sa nám zdal byť najvhodnejší, ale ja som najskôr dievčatá chcel mať v uniformách, krojoch a keď nás pekne kostýmy napadli, tak sme prispôsobili tomu aj bar.

Nikdy nie je neskoro

Panelák je miesto, kde to žije a dokonca aj vtedy, keď sa nenakrúca a nevysiela. Prácu mali tentoraz architekti. "Pán Holota je úžasný architekt, my si povieme predstavu a zatiaľ sme sa v nej nerozišli, urobí to ešte lepšie než si to ja predstavím. Prídem až keď je to hotové a urobím, waaaau," opisuje scenárista Kraus.

Aj keď Panelák sa vysiela už roky, nikdy nie je neskoro začať ho sledovať. A vraj práve teraz by to šlo.

Nové postavy

"Táto séria Paneláku je postavená tak, že nasi fanúšikovia si tam nájdu všetko, čo chceli a keby niekto chcel začať pozerať Panelák, teraz je ten správny čas. V prvej časti sa toľko toho udeje, aj tragické, aj veselé veci, seriál chytil nový impulz,"dodáva Kraus.

A bude sa na čo pozerať. "Mame dobrú správu pre diváčky, máme dvoch nových hercov pekných a aj pre mužov máme vizuálne podnety. Sú to mladí, pekní ľudia," tvrdí scenárista.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie