Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dada Duditšová má parťáčku na lyžovanie. Je ňou obľúbená herečka!
Zdielať na
Showbiznis

Dada Duditšová má parťáčku na lyžovanie. Je ňou obľúbená herečka!

Dada Duditšová alias Monča z Paneláku ja známa workokohlička, ktorá nechodí ani na dovolenky. Ale keď už si dopraje, je to lyžovačka, kde letí dole svahom ako delová guľa.

Dada je pracovitá ako včelička a slová "dovolenka" či "voľno" takmer ani nepozná. Avšak na konci roka si vždy dopraje relax v podobe lyžovačky. Odmalička je totiž vášnivá lyžiarka. Inak tomu nebolo ani túto zimu a s partiou priateľov sa vybrala do Jasnej.

Do tejto partie patrí aj známa slovenská herečka. "Chodím lyžovať s Gabou Dzúrikovou. Máme rady adrenalín. Chodievame na ľadovec a dole do dediny sa rútime bez zastavenia. To nás však vyčerpá tak, že ideme hneď spať," priznáva.

Dada na lyžovačke stretla aj jednu veľmi zaujímavú osobu, pozrite sa koho:


Gabiku si nevie Dada vynachváliť po každej stránke. Už majú spoločne odlyžovaný nejaký ten kilometer. "Keď niektorá z nás nevládze, tak sa čakáme. Je perfektná kamoška a spolulyžiarka," hovorí Dada o Gabike.

Samé oslavy

Okrem lyžovania sa seriálová Monča saunovala i plávala. Neostala však len pri športe. "My na lyžovačkách pijeme len večer, ale v malých množstvách.  Bývame veľmi unavení z lyžovania," vysvetlila.

Na lyžovačkách sa však nevyhne i oslavám. Takmer všetci účastníci totiž oslavujú práve v tomto termíne svoje meniny.

Zdielať na

Najčítanejšie