Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Polhreich o rakovine svojej ženy: Musím prijať, že možno umiera
Zdielať na

Polhreich o rakovine svojej ženy: Musím prijať, že možno umiera

Zdroj: blesk.cz

Život je krutý boj! V priebehu posledných troch mesiacov sa pre televízneho šéfkuchára Zdeňka Pohlreicha (57) a jeho manželku Zdeňku (42) zmenil k nepoznaniu. Do života im zasiahla smrteľná choroba – rakovina prsníka!

“Najhoršie to bolo paradoxne na začiatku, keď sa musíte zmieriť s tým, že osoba, ktorú milujete, možno umiera,“ zveril sa Blesku drsný šéf Pohlreich, ktorý takmer nikdy nehovorí o súkromí, a ešte k tomu o vlastných pocitoch. “Potom sme sa museli naučiť s tou smrteľnou chorobou žiť a prijať ju medzi seba,“ dodal Pohlreich o najťažšej skúške svojho manželstva.

Televízny šéfkuchár je pracovne veľmi vyťažený. Stál pred rozhodnutím, či sa vzdať práce a načas stáť po boku chorej manželke. “Došli sme k tomu, že najlepšie bude náš život nijak nemeniť a snažiť sa ho žiť čo najnormálnejšie. Tak ako to bolo, než tá choroba vstúpila do nášho života...," prezradil Zdeněk. “Hlavné je sa z toho nepos.ať!“ hovorí svoje motto muž, ktorý pomimo svojej práce zvláda sprevádzať manželku na každodennú chemoterapiu a byť jej všemožne pri ruke.

blesk.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie