Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Šaty jej dali zabrať! Sisa Lelkes Sklovská si na plese i zaposilovala
Zdielať na

Šaty jej dali zabrať! Sisa Lelkes Sklovská si na plese i zaposilovala

Či poľovníci, hasiči alebo gynekológovia, všetci majú na plese spoločný dresscode. Kto zatiaľ predviedol najlepšie kreácie? Napríklad taká Sisa Lelkes Sklovská stíhala počas plesania i posilovať.

Nájsť správnu róbu na ples môže byť poriadna fuška. Prvý z plesov bol dobrou inšpiráciou na tie ďalšie.

Páry prichádzali na ples väčšinou v dokonalej súhre farieb i vzorov. Tento rok sme videli veľa červených odtieňov, nechýbala ani čierna a biela klasika a samozrejme našli sa aj odvážnejšie dámy v extravagantných róbach.

Pozrite si reprotáž:

Biele ponožky, baganče či obleky namiesto smokingov. Aj takéto výstrelky sa niekedy na plesoch objavia. Tento rok sme ich zatiaľ nezaznamenali.

Môžeme teda s čistým svedomím konštatovať, že vnímanie toho, čo je vhodné a zároveň elegantné sa podstatne zlepšilo. A nie len u dám.

"Smokingy vedú, ale mám pocit, že fraky sú už minimálne štvrtina, ak nie tretina," hovorí hostiteľ plesu Pavol Lančarič.

Aj hostiteľ plesu bol ako zo škatuľky. Vraj ho do nového outfitu prinútila manželka, do ktorej investuje radšej, ako do seba.

Krásne a rýchlo

Dámska časť dbala na farby. "Páni sú čierno-bieli, tak my ženy to trošku zafarbíme," potvrdila moderátorka Alena Heribanová.

A bola toho dôkazom. V jednoduchosti je krása a ona sama priznala, že na tento ples sa vychystala pomerne rýchlo. Na striedmosť strihov stavila aj Iveta Malachovská. "Je to z dielne Majky Andrašovanovej, ktorá mi ešte v októbri preposielala niekoľko zaujímavých fotografií a povedala, že by ma v tom rada videla," vysvetlila Iveta.

Zamat, do ktorého sa obliekla, je v kurze a moderátorka ešte aj ušetrila. Na návrhárske kúsky si už nepotrpí.

To Sisa Lelkes Sklovská dostala svoje šaty ako dar od manžela. Jej šaty brali dych a patrične si v nich aj zaposilovala. "Sú to najťažšie šaty, ktoré som v živote mala na sebe, je to aj vidieť, samé korálky," povedala.

Vážili minimálne desať kilogramov, no speváčka v nich bola schopná aj tancovať.

Žabky na ples

Spokojná, nie len so sebou, bola aj Lucia Hablovičová. Tá mala svojho návrhára Borisa Hančku aj ako plesového partnera.

Lucia si však pod dlhú suknu plánovala obuť žabky. Napokon však zvíťazila elegancia a predsa si obula krásne čierne črievičky.

Aj Boris sa vymódil ako sa na ples patrí. Drobnú extravaganciu si módny návrhár odpustiť nemohol. A to šnúrky na topánkach.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie