Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Hablovičová prišla na ples bez muža, Hanečka ju vypýtal
Zdielať na

Hablovičová prišla na ples bez muža, Hanečka ju vypýtal

Hoci má modelka Lucia Hablovičová už niekoľko rokov partnera, na Plese v opere by ste ich spolu nestretli. Tam jej robí už tradične spoločnosť módny návrhár Boris Hanečka.

"Je nám dobre, máme sa radi," opdovedá na otázku, prečo chodia na Ples v opere spolu, modelka. Navyše im to spolu neuveriteľne pristane. No a Boris je skvelý tanečník.

"Chodíme spolu už veľa rokov na ples, aj vtedy, keď som ešte nemala partnera," hovorí Hablovičová. A tak ostali títo dvaja verní tradícii a zdá sa, že ju ani neplánujú meniť. Navyše Boris vždy pre Luciu vykúzli nádhernú róbu, takže spoločne tvoria dokonalý pár.

Možno by sa tu nudil

"Partner to akceptuje, nebráni nám v tom," priznáva modelka. "Je vypýtaná," pokračuje návrhár. Luckin priateľ a otec jej synčeka Roman vraj nemá žiadne námietky. Naopak. Dvojici, ktorá sa pozná už nekonečne dlho dopraje, aby si spolu vyrazili do spoločnosti.

"Užívame si to, lebo tu máme kopec spoločných známych, lebo sa roky pohybujeme v rovnakom prostredí a možno môj partner by sa tu nudil, lebo je naozaj z úplne iného prostredia," vysvetľuje Lucia.

Súvisiace články

Najčítanejšie