Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ktorá americká hviezda si dala urobiť tieto ohyzdné pery?
Zdielať na

Ktorá americká hviezda si dala urobiť tieto ohyzdné pery?

Zdroj: Twitter

Chcela byť sexi, no teraz je každému na smiech! Jej tvár sa vďaka obrovským perám zmenila na karikatúru! Ktorá hviezda reality show sa dala takto zohyzdiť?

Televízna hviezda Farrah Abraham (23) nepekne doplatila na svoju túžbu mať plné pery. Hoci sa jej sen splnil a jej ústa nikto neprehliadne, určite si to takto nepredstavovala.

Farrah, ktorú preslávila reality show 16 and Pregnant, v ktorej účinkovala ako tehotná tínedžerka, dostala po zväčšení pier hrozivú alergickú reakciu. Zväčšené pery ako aj celá tvár jej bolestivo napuchli a následne bola hospitalizovaná v nemocnici.

Farrah Abraham

Twitter/Farrah Abraham

Mladá mamička, ktorá je schopná pre slávu urobiť čokoľvek sa rozhodla z nepríjemnej situácie vyťažiť čo najviac a miesto toho, aby svoju tvár skrývala, odfotografovala sa na sociálnu sieť twitter a svoje ťažkosti zmedializovala. Lekári tvrdia, že jej desivo napuchnuté pery môžu zostať, pokiaľ si z nedá vybrať umelé implantáty.

Podľa portálu inquisitr.com sa Farrah Abraham už dohodla s producentmi reality show Botched, v ktorej sa opravujú následky katastrofálnych plastických zákrokov.

Kontroverzná hviezda, ktorá stihla natočiť už dve porno videá, si dá pery opraviť pred televíznymi obrazovkami práve v spomínanej relácii. Takto si opäť o niečo predĺži svojich desať minút slávy.

Nenechajte si ujsť ďalšie vylepšenia celebrít: Tieto celebrity vyzerali pred plastikami celkom inak!

Farrah Abraham

Twitter/Farrah Abraham

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie